Fratelli

Ми впевнені, що справжня їжа – щира та чесна справа. Судьба розпорядилася так, що для профе-сійних рестораторів набагато гостріше, ніж для нас стоїть завдання постійного зниження собівар-тості блюд.
Маючи в розпорядженні альтернативний бізнес, ми подумали, що можемо дозволити собі від-мовитися від сумнівних ресторанних трюків і спробувати пограти за іншими правилами.
Вертаючись після подорожей Італією на Україну, ми рідко були задоволені місцевими рестора-нами за наступних обставин: 
Нам не подобалося переплачувати в ресторанах за вина, які поблизу в магазинах коштують в де-кілька раз дешевше. Тому рівень націнки на вина Fratelli радує око і гаманець. Також ми гадаємо, що принести з собою пляшку свого улюбленого вина (зрозуміло, якщо його немає у винній коле-кції Fratelli) та розпити її в компанії однодумців, сплативши за це скромну «corkfree» (плата за відкриття) це нормально! 
Ми працюємо над завданням підняти гастрономічну планку Одеси, розвиваючи ресторан, прис-вячений їжі та більше нічому. Найголовніше у нас у тарілці!
Про їжу:
Ми повністю переконані, що тонко відчувати смаки, аромати та текстуру гарного продукту може тільки людина, що з дитинства ввібрала основи своєї національної кухні. Тому  у нас на кухні шеф, який працював 6 років в Італії. Так – справжня італійська їжа – тільки в Італії. Але ми намагаємося максимально «прописати» її в Одесі. 
Ми створюємо проект для нас та близьких за духом людей, заклад, де ми самі їмо і проводимо час. Тут не економлять на продуктах та немає компромісів за якістю – краще купується. Якщо ку-плений продукт виявляється незатребуваним, його рішуче викидають ДО закінчення терміну придатності. Наш проект, безумовно, не благодійний, але екологічність та добре ім’я для нас на-багато важливіші за термін окупності.
Ми просто беремо високоякісні продукти та намагаємося розкрити їх природній смак. Перед Ва-ми ресторанний проект нового типу. Ми віримо – такий підхід буде оцінено.
 
Смачного!